Зелени училища в хотел "ОЛИМПИЯ - СУПЕРСНАБ"

Летни почивки в хотел "ОЛИМПИЯ - СУПЕРСНАБ"

Комплекс "Олимпия-Суперснаб" се намира в г.Балчик в курортна зона "Двореца".Хотелът е разположен в  центъра на курортната зона срещу Алеята на сувенирите и централния вход Двореца на Румънската кралица.В красив парк с пищна растителност с много беседки и пейки  туристите могат да си почиват и  да се наслаждават на прекрасния морски бриз. Разстояние до плажа 300 м.


Комплекса се състои от три корпуса - два спални и един в който е разположен ресторанта и голяма зала за игри и занимания.
Настаняването е в тройни обновени стаи с ламиниран паркет, нов интериор, обновени мебели, освежени санитарни възли и тераси.


В стаите TV - SAT, минибар, три - основни легла, нощни  шкафчета, табуретки, огледало, гардероб, санитарен възел, тераса.
За сезон 2011 по препоръка на медицинско лице сме предвидили във всички стаи да поставим вентилатори,  това е за предпочитане от климатици които изсушават въздуха и това влияе зле на децата. За това най-добрия начин да се справим със жегата е поставянето на вентилатори - свеж въздух - здрави деца.

В хотела работи денонощна рецепция със безплатен сейф за всяка група, интернет телефони, цифрова телевизия, продажба на фонокарти и карти за мобилните оператори.


Хранене- ALL INCLUSIVE - 3 пъти на ден  включва:
8:00 - 9:00 закуска - шведска маса  - колбас, кашкавал, сирене, масло, конфитюр, зеленчуци, хляб, корнфлекс, мляко, чай, кафе, мин.вода, сок.
13:00-14.00 обяд - шведска маса - салата, топла и студена супа, основни ястия с месо, зеленчукови ястия, гарнитури, плодове, десерт, хляб, напитки .
18:00-19:00 вечеря - шведска маса - пресни салати, месни и зеленчукови ястия, гарнитури, скара, плодове, хляб, напитки.
Напитки: Минерална вода и чай  денонощно.
По време на храненето - сок, вода, топъл и студен чай.


На територията на хотела има  кафе-бар с дискотечна площадка, билярдна маса, безалкохолни напитки, сладолед и много други лакомства.В комплекса има още интернет зала, зала за кръжоци и интересни игри, голяма зала с линолеум подходяща за танцови колективи. На рецепцията безплатно можете да получите спортен инвентар - топки за футбол, волейбол, баскетбол също така ракетки и перца за бадминтон.

В комплекса работи висококвалифициран персонал. С организацията на свободното време се занимават аниматор, екскурзовод, опитни ръководители и спортен инструктор. Дневната програма е наситена от спортни мероприятия, различни конкурси, екскурзии и посещения на културни и исторически места.
На територията на хотела има открит басейн със безплатни шезлонги, чадъри, маси и столове. На видно място са поставени вътрешните правила, програмата за деня, менюто в ресторанта и полезна информация за гр.Балчик и околните интересни за посещение места.
Територията на комплекса е оградена и се охранява от униформен служител.


Грижа за безопасността и здравето на туристите. След настаняването на групите се провежда инструктаж за безопасност и поведение по време на престоя в хотел "Олимпия-Суперснаб". Денонощно на територията на комплекса има медицинско лице, което се грижи за здравето на почиващите. За съхранение на ценните вещи на гостите на хотела е осигурен безплатен сейф на рецепцията.Фирма "Олимпия Груп" не носи отговорност за ценни вещи оставени без надзор във не заключени стаи.
В случай на умишлено повреждане на имуществото на фирмата се съставя четиристранен протокол - турист, ръководител, представител на Туроперора и Управителя на хотела.Повреденото имущество се оценява и заплаща по предварително обявени стойности.